X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
header
متن مورد نظر

طرز تهیه مرغ ترش

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Gilan sour chicken

مرغ ترش مازندران

مرغ کامل ۱ عدد  .  پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد  .  سیر ۳ یا ۴ حبه

سبزی خرد شده شامل تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع  ۱ کیلو

آبلیمو ۱/۳ لیوان  .  مغز گردو آسیاب شده ۱/۲ لیوان  .   نمک و زردچوبه

طرز تهیه: مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. ۴ قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی سرخ کنید.

در تابه دیگر سبزی های خرد شده را بریزید و با گردو آسیاب شده خوب تفت بدهید اما حواستان باشد که سبزیها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل و سیرها را بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

پس از ۱۵ دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دیگر خورش بجوشد. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید.

ارسال نظر