X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
header
متن مورد نظر

آموزش درست کردن کیک توپی گردو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کیک توپی گردو

مواد لازم برای تهیه کیک توپی گردو :

 

 آرد همه کاره یا آرد کیک  ۱ فنجان
 گردو خرد شده  یک و نیم فنجان
 شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل  ۱ قاشق چایخوری
کره ۱۱۵ گرم
نمک مقدار خیلی کمی
پودر قند حدود یک فنجان

 

طرز تهیه کیک توپی گردو :

فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید. از خمیر توپ های کوچک درست کرده (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتیمتری از هم روی ظرف فر بچینید.

 

کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند (باید حرارتشان طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید. بعد آنها را روی توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند. بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید.

 

روی کیک های توپی گردویی را با پودر قند بپوشانید…

ارسال نظر