X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
header
متن مورد نظر

تمشک و توت فرنگی از قلب خانم ها محافظت میکند

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

توت فرنگی و تمشک آبی حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات طبیعی موسوم به فلاونوئیدها هستند که در انگور و توت سیاه نیز یافت می شوند. گروه خاصی از این فلاونوئیدها که آنتوسیانین نام دارند می توانند به باز شدن عروق و سرخرگ ها کمک کنند و مزایای قابل توجهی برای قلب و عروق دارند

کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید دریافتند که مصرف توت فرنگی و تمشک آبی خطر حمله قلبی را در زنان کاهش می دهد.محققان در مقاله جدیدی که در مجله انجمن قلب آمریکا موسوم به «گردش خون» منتشر شده یادآور شدند: مصرف سه نوبت یا بیشتر در هفته از این میوه ها خطر بروز حمله قلبی را تا یک سوم در زنان کاهش می دهد…

دکتر اریک ریم کارشناس ارشد و استادیار دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در این باره اظهار داشت: توت فرنگی و تمشک آبی از مواد خوراکی هستند که زنان می توانند آنها را به راحتی به رژیم غذایی هفتگی خود بیافزایند و از مزایای فوق العاده آن بهره مند شوند. با این تغییر ساده در رژیم غذایی می توان در جهت تلاش برای پیشگیری از مشکلات قلبی و عروقی در زنان گام مهمی برداشت.

 

ارسال نظر