X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
header
متن مورد نظر

طرزتهیه لازانیا باگوشت و بادنجان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرزتهیه لازانیا باگوشت و بادنجان

مواد لازم لازانیا با گوشت و بادنجان
لازانیای خام ۱۲۰ گرم
روغن زیتون     ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده    ۱ عدد متوسط
بادنجان     ۱ عدد کوچک
سیر له شده     ۲ حبه
نمک و فلفل     به میزان لازم
گوشت چرخ کرده     ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی     ۳۲۰ گرم
پنیر پارمژان رنده شده     ¼ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا     ۲ پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده     ½  پیمانه

طرز تهیه لازانیا با گوشت و بادنجان

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود . لازانیا ها را از وسط نصف کرده و آنها را داخل یک ظرف مناسب فر در ابعاد ۲۰ x20 سانتیمتری می چینیم و آب داغ روی آنها می ریزیم و آنها را کنار می گذاریم تا نرم گردد .
پوست بادنجان را گرفته و آن را پس از شستن به قطعات یک سانتیمتری خرد می کنیم . روغن را داخل یک تابه و یا قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود . پیاز ،  بادنجان و سیر له شده را داخل آن ریخته و تفت می دهیم . مواد را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم . در ظرف را می گذاریم تا به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه مواد پخته و بادنجان نرم گردد . سپس گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و تمامی مواد را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت زیر و بالا می کنیم تا رنگ گوشت کمی تغییرکرده و کمی سرخ شود. سپس رب گوجه را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی بپزد و بوی خامی آن گرفته شود . سس را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم .
در حین پخته شدن گوشت و سس ، پنیر پیتزا و ¼  پیمانه پنیر پارمژان را داخل یک کاسه متوسط ریخته و با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم . لازانیا ها را نیز از آب داغ خارج کرده و آب آن را می ریزیم .
¼  پیمانه از سس آماده شده را کف ظرف ریخته و پخش می کنیم . سپس ۴ برگ لازانیا روی آن می چینیم . ⅓ از مخلوط پنیر را روی آن ریخته و سپس ⅓ از سس را روی آن می ریزیم . همین کار را با بقیه لازانیا ، پنیر و سس انجام می دهیم . در آخر روی آن پنیر موزارلا و ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمژان را می ریزیم . لازانیا را به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا روی آن طلائی شده و پنیرها آب شود . سپس آن را از فر خارج کرده و سرو می کنیم .

نکات تکمیلی در مورد لازانیا با گوشت

لازانیا با گوشت جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا۴۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقهمیباشد .
لازانیا با گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای۴ نفر مناسب میباشد .

منبع نمناک

 

 

 

ارسال نظر